Workshops Happenings

Vrijgezellenfeestjes, een afscheidsherinnering maken, verjaardagen, workshops om je collega te leren kennen. Het is allemaal mogelijk. Thematiek en techniek wordt in overleg met de opdrachtgever bepaald.

We hebben een superteam van kunstenaars voor u klaarstaan en wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag heeft.

Er is de mogelijkheid om met uw collega’s op een bijzonder sfeervol atelier te werken. We werken ook op locatie. Het aantal deelnemers kan variëren tussen 10 en 60 .

Een paar voorbeelden:

Iedereen kan aan een eigen schilderij of tekening werken, waarbij je één thema hebt. We kunnen tekenen/schilderen aan de hand van een levend model. Ook bestaat de mogelijkheid met elkaar één groot  schilderij te maken: het atelier biedt er de ruimte voor! Rond Pakhuis Wilhelmina zijn er verschillende lokaties om uw uitje af te ronden met een drankje of een etentje, maar we kunnen de lunch ook voor u verzorgen.

Prijs voor een workshop van drie uur is per deelnemer € 27,50 excl. BTW, incl. basismateriaal, zoals verf, papier en tekenmateriaal. Bij het schilderen op doek, het gebruik van een model  komen er extra kosten bij. Koffie en thee zijn hierbij inbegrepen.

Heeft u interesse, neemt u dan contact op. Tijdens een voorgesprek kunnen we ideeën voor de workshop bespreken.

Workshop met als thema LIEFDE

 

 

met elkaar een groot schilderij maken

met elkaar een groot schilderij maken


Verjaardag vieren op het atelier

Verjaardag vieren op het atelier

detail v.e gezamenlijk kunstwerk medewerkers Achthoek

workshopschilderen

workshopschilderen